Skip links

Vastgoedfotografie

Een vastgoedfotograaf is een expert in het presenteren van een aantrekkelijke woning voor de verkoop.

Een vastgoedfotograaf zal de pluspunten van een woning accentueren en de minpunten camoufleren zonder dat een woning hoeft te worden verbouwd.

Je woning verkopen is een emotionele gebeurtenis. Je hebt er jaren gewoond, je hebt er lief en leed gedeeld, het is jouw thuis.

Daardoor is het moeilijk om objectief naar je woning te kijken als je deze gaat verkopen. Een vastgoedstylist (ook wel verkoopstylist) kan je helpen om van jouw thuis een huis te maken en kijkt door de ogen van de potentiële koper naar jouw woning. Er wordt professioneel advies gegeven hoe jij jouw woning, online en tijdens de bezichtiging, optimaal kunt presenteren voor de verkoop.

Want een aantrekkelijke presentatie zorgt ervoor dat jouw woning zich positief onderscheidt van de concurrentie en het heeft een positief effect op de verkoopprijs en de snelheid van verkopen!

Vastgoedstyling zorgt ervoor dat kijkers kopers worden!

ML Vastgoedstyling & Vastgoedfotografie
ML Vastgoedstyling & Vastgoedfotografie

Werkwijze

Iedere opdracht begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kom bij je thuis en ik leg uit hoe ik te werk ga en wat je kunt verwachten.

Tijdens de vervolgafspraak geef ik uitgebreid woningpresentatie-advies. Ik loop met jou door alle ruimtes van de woning (binnen en buiten) en ik geef tegelijkertijd mondeling advies over kleurgebruik, afwerking, indeling en functie van de ruimte, overbodige spullen, het depersonaliseren, de staat van onderhoud en styling van de woning. Ik geef tijdens het advies aan welke punten prioriteiten zijn en geef gerichte oplossingen en tips. Met deze adviezen kun je zelf aan de slag om tot een optimale woningpresentatie te komen. Op verzoek werk ik alle adviezen uit in een schriftelijk, overzichtelijk adviesrapport zodat er niets over het hoofd wordt gezien.

Het gaat hier dus niet om ingrijpende en dure verbouwingen. Het gaat er om met minimale middelen en minimale kosten een zo groots mogelijk effect te creëren. Met jouw eigen meubels, eventueel aangevuld met een aantal nieuwe accessoires, kom je vaak al een heel eind!

Een goede presentatie is het halve werk!

Uw woning zo goed mogelijk presenteren en zo  snel mogelijk verkopen.

Een vastgoedstylist zal de pluspunten van een woning accentueren en de  minpunten camoufleren met behulp van interieurelementen zonder dat een woning hoeft te worden verbouwd.